Αναλαμβάνουμε την μεταφορά της  σωρού  από τον τόπο του συμβάντος σε ειδικό ψυκτικό θάλαμο σε δημόσιο κοιμητήριο καθώς και την μεταφορά της σωρού σε νεκροτομείο προς διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής  στην περίπτωση που κρίνεται απαραίτητο  από τις αρμόδιες αρχές. Επίσης  έχουμε την δυνατότητα περάσματος της σωρού από την οικεία με πολυτελέστατα οχήματα έπειτα από δική σας επιθυμία. Τέλος υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης της σωρού στην οικεία μερικές ώρες πριν την τελετή χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και ειδικά εργαλεία ( πχ  τραπέζι , εικόνες, βάθρα ) για ένα άριστο αποτέλεσμα προκειμένου να αποχαιρετήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα στον δικό τους  χώρο.

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά της σωρού σ΄ όλη την ηπειρωτική Ελλάδα καθώς επίσης και στα νησιά έπειτα από δική σας επιθυμία προκειμένου η σωρός να ενταφιαστή στην γενέτειρα της . Τακτοποίηση όλων των απαραίτητων διαδικασιών όπως έκδοσης άδειας ταφής  για την επαρχία , περιποίηση και καλοπισμός της σωρού για ένα αξιοπρεπές και  όμορφο αποτέλεσμα , διενέργεια ταρίχευσης  από ειδικό ιατρό για τις μεταφορές στα νησιά όπου είναι απαραίτητη ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο κριθεί απαραίτητη ή ζητηθεί .

Αναλαμβάνουμε την παραλαβή της σωρού από το αεροδρόμιο προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα της  τακτοποιώντας όλες τις διαδικασίες και τα έγγραφα που χρειάζονται για να επιτραπεί η είσοδος της σωρού στην χώρα μας καθώς επίσης και την διεκπαιρέωση  της υπόλοιπης  τελετής  εντός της Αττικής  αλλά και σ΄ όλη την Ελλάδα και τα νησιά .